Over ons

A. Petronia in Den Helder en omgeving

Als kleine jongen had ik maar één droom, schilder worden. En om dat voor mijn eigen bedrijf te mogen doen, had ik nooit verwacht. Maar vanaf 1 maart 2022 is dit de werkelijkheid en is Schildersbedrijf A. Petronia een feit. Maar wie zit er achter dit schildersbedrijf in Den Helder en omgeving?

Mijn naam is Andrew Petronia. Ik ben 28 jaar en woonachtig in Den Helder samen met mijn vrouw en twee kinderen. In 2010 heb ik mijn schilders diploma behaald en inmiddels ben ik 12 jaar werkzaam in de schilder branche. Door bij diverse schildersbedrijven te werken heb ik ervaring opgebouwd en heb ik besloten om de stap te nemen. Zo is Schildersbedrijf A. Petronia tot stand gekomen.

Gegarandeerd kwaliteit

Schildersbedrijf
A. Petronia

Bij Schildersbedrijf A. Petronia staat vakmanschap en kwaliteit hoog in het vaandel. Door de ervaring en het beste resultaat te willen leveren voor de klant, gaan we gegarandeerd voor de beste kwaliteit.

Zoek je een schilder voor je gevel of voor het schilderen van je kozijnen? Schildersbedrijf A. Petronia staat voor je klaar om jouw schilderklus te klaren. Schildersbedrijf A. Petronia is actief in Den Helder, Julianadorp, Hollands-Kroon, Schagen en Alkmaar. Maar natuurlijk ook in andere steden in Noord-Holland.

Z

Vakmanschap

meer dan 12 jaar ervaring in de schildersbranche en dat zie je terug. 

Z

Altijd vrolijk

Onze schilders zijn altijd vrolijk en behulpzaam. Betrap jij één van ons chagrijnig? Dan trakteren wij iets lekkers

Z

Kwaliteit

Wij maken alleen gebruik van kwalitatieve producten. In combinatie met onze ervaring weet je zeker dat wij kwaliteit bij jou afleveren

Z

Gratis offerte

Heb je misschien een opdracht, maar heb je geen idee hoe duur het ongeveer zal zijn? Vraag een offerte op!

Jouw schilder in Den Helder

Heb je een nieuw huis gekocht of zijn je kozijnen toe aan een opknapbeurt? A. Petronia staat voor je klaar voor al jouw binnen en buiten schilderwerken. Denk hierbij aan spuitwerk van wanden en plafonds of het coaten van je vloer, maar ook aan houtrot reparaties, kleuradviezen en een meerjarig onderhoudsplan om lang te kunnen genieten van het schilderwerk. A. Petronia levert vakmanschap en kwaliteit voor alle schilderklussen in Den Helder en omgeving.

Schildersbedrijf Den Helder