Betonlook

Betonlook verf schilderwerk

Heeft jouw woning een verfbeurt nodig en wil je graag een industrieel of landelijk uiterlijk? Ga dan voor betonlook verf. Met deze verf geef jij jouw muren, tegels of vloer een betonlook. Betonlook verf is een verf op waterbasis welke geurarm is en snel droogt. Het heeft een poederige, open structuur en gaat vocht- en schimmelvorming tegen doordat het ademt. Ga jij voor een betonlook in jouw huis? Ga dan voor schildersbedrijf A. Petronia, de betonlook schilder in Den Helder en omstreken.

betonlook bar
bar met betonlookverf

Betonlook op de muur

Ga je voor een betonlook keuken, een betonlook woonkamer of wil je het gebruiken op een andere plek? Om de perfecte betonlook te creëren wil je het liefste een kleur die het beste bij jouw interieur past. Dat begrijpen wij maar al te goed en daarom biedt A. Petronia meer dan 20 verschillende kleuren betonlook verf aan. Van een traditionele grijze betonlook tot aan een beige tinten of een groene of blauwe kleur, van alles is mogelijk! Heb je vragen over de beschikbare kleuren betonlook die wij kunnen aanbieden? Neem dan contact met ons, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

We laten ook verschillende voorbeelden zien op onze Instagram. Klik hier om te bekijken

Waar is betonlook verf voor geschikt?

De populariteit van betonlook muren is toegenomen sinds een aantal jaren. Door te kiezen voor betonlook style ga je voor een hippe en trendy woonruimte. Daarom begrijpen we dat je voor deze look kiest. Onze betonlookverf kan gebruikt worden op binnenmuren van bijvoorbeeld jouw woonkamer, keuken, badkamer of toilet. Daarnaast kan betonlook verf ook toegepast worden op trappen, vloeren (ook met vloerverwarming), plavuizen of tegels, tafels of andere meubels. Buiten kan je betonlookverf toepassen onder bijvoorbeeld de veranda.

Bovendien zijn er meerdere ondergronden welke geverfd kunnen worden met betonlook. Zo kan je beton, stucwerk en steen verven met betonlook. Maar ook metaal, hout, zachte en harde kunststoffen zijn geschikt om een industriële look te geven met betonlook.

betonlook verf aanbrengen
betonlook keuken

Betonlook in de keuken

Vaak krijgen we de vraag of we betonlook verf ook kunnen gebruiken op de achterwand van de keuken? Het antwoord is simpel en kort: ja! Zowel tegels als een gestucte wand in de keuken kan je een betonlook uitstraling geven. Omdat de keuken een zogenoemde ‘natte’ ruimte is zorgen de betonlook schilders van A. Petronia voor extra beschermingslagen zodat er lang genoten kan worden van de betonlook.

Heb je nog twijfels over betonlook en/of heb je nog vragen? A. Petronia is een betonlook schilder en helpt je graag verder met vragen rondom betonlook en hoe dit werkt met verf. Heb je een andere verfklus of ben je benieuwd naar al onze mogelijkheden? Wij komen graag met je in contact om alle mogelijkheden te bespreken!